צילום: עינת שטקלר
תהליך ביוטכנולוגי חדשני לגידול מיקרו-אצות ולהפקת נוגד חמצון טבעי לשוק המזון על ידי חברת אלגאטכנולוג’יס, הממוקם בקיבוץ קטורה.
מתוך: גיליון אביב 2012 / כרך 3(1) / הנגב
צילום: עינת שטקלר
תהליך ביוטכנולוגי חדשני לגידול מיקרו-אצות ולהפקת נוגד חמצון טבעי לשוק המזון על ידי חברת אלגאטכנולוג’יס, הממוקם בקיבוץ קטורה.
טל שפירא רימון, מרב קניגסוולד, אלון מאור
במהלך החודשים האחרונים משרד החקלאות עורך מיפוי של נזקים בשדות החקלאיים באזורים שנפגעו, ומגבש המלצות לטיפול בהם. כיצד ניתן להשיב את אסם התבואה של ישראל לתפקוד מיטבי?
גיליון אביב 2024 / כרך 15(1) / שיקום ופיתוח בר-קיימא של הנגב המערבידנה אלשטיין, עידן ברנע, ירון הרשקוביץ, יפעת ארצי, אבי אוזן
לשיטפונות יש תרומה חשובה לתפקוד המערכת האקולוגית הנחלית. מתוך תפיסה זו מוצגת גישה להתמודדות עם הסיכונים מהצפות, המתבססת על שחרור הזרימות בנחל תוך הסרת חסמי הזרימה מעשה ידי אדם
גיליון חורף 2023 / כרך 14(4)את מה שקרה במרחב סביב עזה בעשורים האחרונים אפשר לנתח כהתקבעות של מערכת חברתית-טכנית דו-צדדית. האם ניתן למצוא מתווה לפתרון מתוך הגישה של ניהול מעברים לקיימות?
גיליון סתיו 2023 / כרך 14(3)