אקולוגיה וסביבה

מיצב ים המלח

2 בדצמבר, 2012

האמן האמריקאי ספנסר טוניק מארגן צילומי עירום המוניים במקומות שונים בעולם, במטרה להעלות מודעות לבעיות סביבתיות. 'מיצב ים המלח' נועד להפנות זרקור להתייבשות הים | באדיבות האוצרת קרן בר-גיל


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מחקרי סביבה אצלך בתיבה

    מחקרי סביבה אצלך בתיבה






      תכנים נוספים שעשויים לעניין אותך

      כיצד (לעיתים) תורמת הוועדה לתשתיות לאומיות לשמירה על השטחים הפתוחים?

      אורית ניר

      גיליון קיץ 2024 / כרך 15(2) איך מקיימים יחד ערכים, שימושים ותפקודים שונים על אותו מרחב באופן מקיים, והאם על אף האתגר מדובר בהזדמנות לקדם תשתיות ושמירת טבע?

      איך מקיימים יחד ערכים, שימושים ותפקודים שונים על אותו מרחב באופן מקיים, והאם על אף האתגר מדובר בהזדמנות לקדם תשתיות ושמירת טבע?

      גיליון קיץ 2024 / כרך 15(2)

      סכנת קטסטרופה לעתידנו לצד פתרונות זמינים: ריאיון עם פרופ' יוהאן רוקסטרום, אבי מסגרת החשיבה של "הגבולות הפלנטריים"

      רון מילוא

      גיליון קיץ 2025 / כרך 16(2) / מערכות מזון מקיימות חריגה של האנושות מהגבולות של מערכות כדור הארץ עלולה לערער את היציבות האקולוגית ולהוביל לקריסה סביבתית – איך נשארים אופטימיים וממשיכים לפעול לשינוי?

      חריגה של האנושות מהגבולות של מערכות כדור הארץ עלולה לערער את היציבות האקולוגית ולהוביל לקריסה סביבתית – איך נשארים אופטימיים וממשיכים לפעול לשינוי?

      גיליון קיץ 2025 / כרך 16(2) / מערכות מזון מקיימות

      מהמעבדה לשדה ולצלחת: יצירת אסטרטגיות חדשניות לשיפור שרשראות המזון המקומיות והעולמיות

      גיליון קיץ 2025 / כרך 16(2) / מערכות מזון מקיימות
      לראש העמוד