שולמית נוסבוים, יעל חורש, אורי שפירא, אהד אפיק, אורה משה, רן שאולי, דן מלקינסון, אלעזר וולק, נועה הילל, חיה סוד-טסלר, שלומי זרחין, אורן שלף
מה ההשפעה שיש לכימיקלים בשימוש חקלאי על המערכת האקולוגית והסביבה, וכיצד ניתן להפחיתה?
גיליון חורף 2022 / כרך 13(4)אורן שלף, אייל בן-שמחון, אלי צעדי, גיא דוברת
מגפת הקורונה צפויה לשנות את יחסנו לצריכה ולייצור של מזון באופנים הבאים: חיזוק ההסתמכות על שוק מזון מקומי ועל ריבונות מזון לאומית באמצעות תכנון אסטרטגי. ראוי שנושאים אלה יעמדו במרכז הדיון על משאבי המזון בישראל ובעולם
גיליון אביב 2020 / כרך 11(1) / קורונה וסביבהאורן שלף, ארנון דג, שמעון רחמילביץ'
ערכם ההיסטורי והאסתטי של עצי הזית עולה ככל שהם מתבגרים, אבל על פי רוב, תנובת הפרי של עצים בוגרים קטנה. הדבר גורם לירידת ערכם החקלאי, ולכן חקלאים רבים אינם מעוניינים עוד להשקיע בגידולם
גיליון חורף 2013 / כרך 4(4)