צילום: עינת שטקלר
תהליך ביוטכנולוגי חדשני לגידול מיקרו-אצות ולהפקת נוגד חמצון טבעי לשוק המזון על ידי חברת אלגאטכנולוג’יס, הממוקם בקיבוץ קטורה.
מתוך: גיליון אביב 2012 / כרך 3(1) / הנגב
צילום: עינת שטקלר
תהליך ביוטכנולוגי חדשני לגידול מיקרו-אצות ולהפקת נוגד חמצון טבעי לשוק המזון על ידי חברת אלגאטכנולוג’יס, הממוקם בקיבוץ קטורה.
השטחים פתוחים אינם הפקר, וראוי לשמרם לרווחת יהודים ובדואים כאחד. זה הזמן, לכל הגורמים הנוגעים בדבר, לנקוט גישה של שילוב וחיבור אוכלוסיית הבדואים בנגב למדינת ישראל ולערכיה, ולהעדיף אותה על פני גישת ההפרדה והניכור
גיליון אביב 2012 / כרך 3(1) / הנגבהכרה בכל היישובים הבדואיים אינה פתרון פופולרי בקרב פעילים וארגונים סביבתיים, אך תפיסה הוליסטית יותר של קיימות, המתחשבת במרקם החברתי, בזכויות ההיסטוריות ובערכם של קהילות ויישובים, תוביל בצורה מיטיבה לכינונה של חברה בת-קיימא בנגב, שתושבי האזור כולם ירוויחו ממנה, ואיתם גם הסביבה הטבעית
גיליון אביב 2012 / כרך 3(1) / הנגבבסדרה צילום בסתר מצלמת פסי גירש ולדות של זוחלים ויונקים. בשילוב משטחים ביתיים, כמו שטיח מעוטר, היא יוצרת עבורם עולם ילדי, אפוף יופי ותמימות.
גיליון קיץ 2023 / כרך 14(2)